7 de juny 2011

CI&VI Festivals de Catalunya s’adhereix al Moviment R en el marc del Ficma 2011

El passat divendres 3 de juny, el vestíbul dels cinemes Alexandra es va omplir de públic, personalitats diverses i membres de l’organització del Ficma per adherir-se al Moviment R. Sota el lema Redueix-Recicla-Reutilitza, l’actriu Margalida Grimalt i l’actor Ferran Lahoz van presentar el manifest al públic assistent. L’acte es va completar amb un pica-pica i una degustació de cava ecològic Cignus, de la casa 1+1=3. Tot seguit, es va presentar i visionar el primer capítol de la sèrie on-line “3R i Acció” i es va projectar el documental “I Am”, de Tom Shadyac.         

                                
La cloenda
El Festival convida a tothom a la preestrena de l'última producció de Ridley Scott, "Life In a Day", dirigida pel guanyador de l'òscar Kevin McDonald. Es tracta de la primera pel·lícula social de la història on podrem veure que passa globalment en un mateix dia a tot el món. Catalunya hi està representada per la Virgínia Salvado, acoxadora de la Colla Jove de Tarragona, a qui els responsables del programa “3 de 9” de Televisió de Catalunya van enregistrar durant tot el 24 de juliol del 2010. Ridley Scott va rebre més de 80.000 vídeos i va escollir, entre d’altres, la història d’aquesta nena tarragonina.
Estrenada mundialment al Sundance,  el FICMA es el tercer Festival desprès de Berlín que te l'honor de fer aquest a Avant-Première  abans de que arribi a les sales comercials de tot el món aquest estiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada