6 de juny 2011

50è aniversari d’Amnistia Internacional en el marc de la Mostra FIRE!! 2011

Amb motiu del 50è aniversari d’Amnistia Internacional, el proper dijous 9 de juny se celebrarà  un esdeveniment solidari en el marc de la Mostra FIRE!! per tal de recollir fons en benefici a Amnistia Internacional i el Casal Lambda de Barcelona. L’acte contarà amb la participació de la directora de cinema Isabel Coixet.
L’esdeveniment començarà a les 21:00h a l’Institut Francès de Barcelona amb la projecció del llargmetratge “Romeos”, pel·lícula dirigida per Sabine Bernardi i que forma part de la selecció oficial de llargmetratges de la nova edició de la Mostra FIRE!!
Continuarà a les 23:00h amb una festa al Cabaret Berlín. Hi haurà dos convidats d’excepció: Isabel Coixet i Peter Brown, que mitjançant la seva sessió de DJ crearan la banda sonora per a la nit. La Compañía de Artes Escénicas Cabaret Berlín amb Gina Burdel presentarà “Dolor”, himne pro drets gais contra la pena de mort.
Els ingressos aconseguits es destinaran, al 50%, al treball de l’àmbit LGBT del Casal Lambda i d’Amnistia Internacional.
Per a més informació, consulteu el web: http://www.cinemalambda.com/.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada